Alla inlägg under mars 2014

Av Erika Svensson - 10 mars 2014 15:14

Vaknade imorse med världens halsbränna. När den väl gett med sig kändr ja resten :( febrig, halsont, svårt att svälja, ont i kroppen...... Ja kort och gott en dunder förkylning. Hoppas bara ja inte blir allt för tät så jag inte behöver nässpray. Avskyr den skiten. Fick ju täthet pga graviditeten med L sist gång så gick å va tät i näsan från typ vecka 14 tills han va ute så vill verkligen inte bli tät!!! Och blir ja det hoppas jag att det går över med förkylningen. Gud va jag klagar. Jaja hellre här än att man ska behöva gnälla för alla som har egna problem.

ANNONS
Av Erika Svensson - 9 mars 2014 09:44

Igår kväll var skit kul. Alla goa vänner som man inte sett på evigheter. Träffade en gammal klasskamrat som jag inte sett på typ 6 år. Fixk dock avsluta kvällen lite tidigare än tänkt då min rygg, mina fötter och bebis sa ifrån. Började få lite sammandragningar och när vi kom hem var fötterna som fotbollar. Men idag blir det andra bullar. Vi ska nämligen åka till thomas brors dotter för att snosa lite bebis. Gud så mysigt det ska bli :)

ANNONS
Av Erika Svensson - 8 mars 2014 07:45

God morgon! L vaknade sjukt tidigt idag men de var bara att kliva upp. Ska hinnas med en del innan ikväll. Först städa hallen där man kommer in, sedan laga lite matlådor, styrelsemötemed folkracen, tvätta den aabsolut sista tvätten ;) (kommer ju mer tvätt sen men de är inget berg längre), sen ska man träna och efter det göra sig iordning för ikväll blir det Haaks. Ska bli lite kul att få träffa vännerna då jag inte sett de flesta på 3 månader. Bästa vännen A kikade in igår. Hon la fram det väldigt bra: Erika! Bara för att du är gravid betyder inte att du inte kan eller får följa med ut. Du är ju nykter så vad är problemet?

Ja vad är problemet? Har varit grymt sugen på att följa med och jag är ju spik nykter för ja e gravid. Mem drt betyder väl inte att man måste sitta hemma. Nej ikväll ska alla bekymmer glömmas bort för en stund och det ska dansas natten lång.

Av Erika Svensson - 6 mars 2014 07:17

Ååå det är så mysigt att vara gravid!
Hur många gånger får man inte höra den meningen. Mitt svar som jag mår just nu: Varsegod, här! Du kan va det istället för mig just nu! Säg bara till när barnet är ute så tar jag över sen igen.
Att säga att jag LÄNGTAR till juni vore en underdrift just nu!!!!!!

Så nu kommer denna kärring att gnälla ännu mer!

Jag är trött 100% av dagen, pendlar mellan överlycklig och gråtfärdig minst 50 gånger varje dag, har ständig huvudvärk, ont i lederna utan dess like, pendlar mellan att svettas och att frysa minst 4 gånger varje dag, foglossning, illamående, halsbränna, sura uppstötningar, ingen aptit, all aptit, pendlar mellan lågt och högt blodtryck...... Ja listan blir lång.

GHAAAA!!!! Jag borde inte klaga för det finns de som har det värre plus att så länge bebisen mår bra så.....

Men ibland måste även jag få lov att vara ärlig med hur jag mår. Orkar inte lyssna på alla andras bekymmer när jag har egna.

Kan någon förklara för mig hur man ska kunna ha tålamod att höra om hur dåligt andra mår hela tiden när man själv inte mår speciellt bra och när man väl är ärlig och ska berätta hur man egentligen mår får man bara höra: Ja men jag mår faktiskt inte heller bra!!!

NEJ VEM FAN GÖR DET JUST NU!!!

Blir en sådan dubbelmoral utan dess like. Ska man sätta sig själv och sina egna behov först och strunta i om andra mår dåligt eller ska man ta hänsyn till att andra inte heller mår bra??? Antingen är man egoistisk och sätter sig själv först vilket innebär att andra kanske mår dåligt eller ska man sätta den andres behov först vilket i mitt fall leder till att jag mår ännu sämre? Hur man än gör förlorar man! Fast egentligen så varken vinner eller förlorar man för det är ju för fasiken ingen tävling.


Jag har i alla fall bestämt mig för att jag ska inte behöva ändra mig och det sättet jag är på för andras skull. ALDRIG! Jag är ärlig och i ett samtal och om någon frågar så säger vad jag tycker om saker och ting. Så har jag alltid varit och varför ska jag plötsligt ändra på mig för att någon bestämt sig för att han/hon inte vill höra vad jag har att säga?

Det finns en perfekt lösning på detta problem! vill du inte höra min åsikt så fråga inte om den och tycker du att jag är jobbig var inte med mig då! Är det något som man lärt sig den sista tiden så är det att:

Har andra problem med ditt sätt att vara så kom ihåg en sak! Det är deras problem, inte ditt!

Av Erika Svensson - 5 mars 2014 14:26

Jag gör ett tappert försök att få in lite farmakologi i huvudet. Känns väl så där just nu kan ja väl säga. Är för trött och seg för detta. Så ett kapitel till (av 13 totalt) sen blir det lite sömn till innan jag måste sätta fart med vardagen.

Av Erika Svensson - 4 mars 2014 16:00

Du får som du vill så gråter du inte..... Brukar man väl säga till barn, inte vuxna vad jag vet.

Av Erika Svensson - 3 mars 2014 17:34

Hur kommer det sig att folk tror att man inte har egna problem? Man ska alltid lyssna på deras problem, ta hänsyn till hur dom mår och man ska alltid vara glad och trevlig. Vem fan orkar med det egentligen? Inte jag i alla fall. Har fått nog av folk som tror att jag är någon jävla terapeut som aldrig behöver prata om mina problem. Mitt humör kan inte alltid vara på topp och just nu har jag fullt upp med mitt eget liv. Man får faktiskt lov att sätta sina behov framför andras iband. Eller?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se