Alla inlägg under mars 2014

Av Erika Svensson - 14 mars 2014 20:30

Denna tentan är så gott som bortglömd... eller ja i alla fall i skuggan av att jag klarade både mikrobiologi tentan och allmän farmakologi tentan.
Heja mig!!

ANNONS
Av Erika Svensson - 14 mars 2014 11:41

Ja då var tentan i läkemedelsberäkning gjord. Man måste ha 100% rätt för att bli godkänd så jag får göra om den. Det är en sak som är säker. På en eller två jävla frågor dessutom. Vet att jag har minst ett fel i alla fall och det är jävligt slarvigt gjort av mig. Skulle ha räknat 20 000 / 25 000. Men istället så ska snabba stressade lilla jag räkna och då blir det 25 000 / 20 000 istället. FUCK!!!!!! Jaja är väl bara att bita i det sura äpplet och göra om skiten. Pratade med läraren i tisdags och hon sa att är det 1 eller 2 poäng det handlar om så gäller det oftast slarvfel! Jo tack det är tydligt!!! FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK!!!! Jaja får nöja mig med att det är fredag :)

ANNONS
Av Erika Svensson - 13 mars 2014 12:45

Våren har både för- och nackdelar. Stora plus är solen, värmen och alla fina blommor men tyvärr vägen det stora minuset mer..... Det onda, det förbaskade, det hemska....... Det kallas för pollen. Hej bombtät, hes, kliande och tungandade period. Som jag saknat dig... NOT!!!

Av Erika Svensson - 12 mars 2014 22:49

Nyfikna??? Ja då får ni slå på 7an på onsdag kl 21 så får ni se ;)

Av Erika Svensson - 12 mars 2014 17:16

Så här trött som jag varit denna vecka var länge sedan jag var. Jag borde inte ens nämna natten till idag. Sov ta mig tusan 12 timman men är trots det lika trött som när jag gick och la mig.

Idag har jag förnyat min hlr. Var änna dags ;) ska försöka fixa middag här om en stund och sen blir det mera matte. Ska sitta så gott som hela morgondagen med den skiten också men är ju nödvändigt. Kul med när man inte har en sådan här dag där man gör en massa slarvfel för man har bråttom.

Men först!!!! Mys med grabbarna.

Av Erika Svensson - 11 mars 2014 17:44

Känns bra. Varit hemma i 42 minuter och har hunnit sätta igång bakmaskinen, plocka in tvätt, starta en ny tvättmaskin, hittat mer tvätt, röjt av köksbordet och startat med maten. Heja heja! Lär ju somna gott ikväll i alla fall.

Av Erika Svensson - 11 mars 2014 08:20

Sitter här i skolan, tidig som vanligt och försöker mig på läkemedelsberäkning. Hade tentan varit nu hade jag nog klarat den men jag ska komma ihåg hur jag gjorde också på varje uppgift tills på fredag. Blir att sitta och nöta som en idiot varje dag nu fram tills fredag. Hjälp hur ska detta sluta?


Jagsom var så glad när man tog studenten för jag täntke inge mera amtte på evigheter men lik förbannat sitter jag här och räknar ut dropptakten på ett 1000ml dropp och hur många ml man ska späda ett läkemedel med som har styrkan 15mg/ml óm man vill ha en annan specifik styrka. Suck jaja det ska nog gå vägen detta med. Om inte har jag ju gott om tid på mig under mammaledigheten sen att göra om tentan några gånger. Haha

Just nu är jag mer orolig för sluttentan i kursen. Ja vad tror ni? Kan jag göra tentan den 5 juni när jag har bf 3e? Äh va tusan. Har jag inte fött innan dess kan jag ju lika gärna göra den. Är ju ändå i Trollhättan där förlossningen ligger så+ skulle de dra igång under tentan är det bara att lämna in och åka in. Haha skam den som ger sig.

Gör denna bebis som man ber om så kommer h*n inte förrän 6 juni.


Är man kansig som har speciella datum man gärna vill att de små ska komma på? När vi fick reda på att bebis var beräknad till den 3 juni kläcker en vän till mig: Tänk om h*n kommer den 6e? Då har ni två nationaldagsbarn.

Den tanken hade aldrig slått mig tidigare men det är sant. L fyller ju på Norges nationaldag så då kan väl denne lille filuren titta ut på Sveriges? (Inte för att vi har något att säga till om i etta fallet ;))Eller vad säger ni? Haha '


Börjar bli EXTREMT nyfiken på vad det är för lite filur som gömmer sig där inne. Så länge som h*n mår bra får det vara vilken kön som helst men jag hade ljugit om jag sagt anant än att det hade ju varit roligt med en tjej. Då har man ju en av varje fast när det kommer till kritan så spelar det absolut ingen roll.

Vad tror ni att det bli?

Av Erika Svensson - 10 mars 2014 18:50

Varför krångla till det liksom; )

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se