Alla inlägg under mars 2014

Av Erika Svensson - 20 mars 2014 08:15

Ja igår satt jag och T och pratade lite om kalaskulan. Vi insåg att det är ca 10 veckor kvar och att det absolut inte känns som om det reda gått 30 veckor (29+0 igår). Tiden har gått så sjukt fort.


Har börjat förbereda L ordentlgit på att det kommer att komma en liten bebis. Han vet ju att det ligger en bebis i mammas mage men det där med att den ska komma ut och följa med hem var han inte helt överygad om. Haha frågade honom om han förstod att bebisen ska komma ut ch följa med hem sen när den är färdig. Han tittade på mig och svarade: Bebis ska stanna i mammas mage. Det tog ett litet tag innan han förstod att bebisen ska finnas på utsidan av mamma med. Vi visade barnvagnen och sängen och förkalarade att här ska bebisen ligga sen när han/hon ska sova. När vi visade kläderna såg man hur ljuset tändes ;) Då sa han att ja skulle lägga tillbaks kläderna för dom ska bebisen ha när hon (L säger hon, vet inte varför) kommer ut.


Suttit nu på morgonen och kikat lite på mammaklänning på tradera. Är bjudna på dop den 18 maj och jag lär ju inte vara speciellt liten. Haha och är det som jag tror det kommer bli 100 grader varmt då jag redan nu tycker att det blir varmt ibland så hade en klänning varit gott. Jaja kan ja ha den så kan jag. Är ju liksom 3 kr på tradera vi pratar nu så det är ju ingen fara om jag inte skulle använda just den. Haha nej nu får jag sätta lite fart med sista skolgrejerna innan vi börjar dagen föreläsning.

ANNONS
Av Erika Svensson - 19 mars 2014 17:19

Koll hos barnmorskan idag. Alla värden såg bra ut förutom att mitt blodtryck var lite lågt. Bebis hjärtljud låg på 160 och kalaskulan växer som den ska. Och vågen.... ja den står på +7 kg. Gött!!!!

ANNONS
Av Erika Svensson - 18 mars 2014 20:02

Längtar verkligen tills imorgon. Ska på koll hos barnmorskan och så som jag mått senaste tiden behövs det. Mår verkligen skit. Tur jag har min solstråle som piggar upp.

Av Erika Svensson - 18 mars 2014 16:35

Ja ni.... slutade tidigt idag så åkte hem och skulle röja i vardagsrummet. Vad hände? Jo jag skulle lägga mig på soffan i 5min först. Missen av mig? Inte inse att jag somnar och vaknar nu när T ringer. Gud vad jag fått gjort mycket idag. NOT!!

Av Erika Svensson - 17 mars 2014 14:51

Är sjukt trött och fullpumpad med information om smärta. Känns väldigt passande att ha suttit hela dagen på föreläsning om smärta när man själv har ont så man tror man avlider. Blir ju inte bättre av att jag itne kan ha glasögonen på mig för det gör så jäkla ont. Huvudvärk och ont i näsan. Tack kära paracetamol!!! Kan ju inte rekommendera någon att bryta näsbenet!

Fick i alla fall näsan rak igen. Som den såg ut. Suck, stonk och stön vad jag beklagar mig! Men ibland får man det. Nu hoppas vi bara att den här jävla förkylningen kan gå över så jag kan börja träna igen. Känner hur kroppen bara sackar av..... SUCK!!!!

Av Erika Svensson - 15 mars 2014 17:46

Ja idag har man gjort lite lagom mycket grejer. Rensat ur min garderob vilket var extremt välbehövligt, kört ALLT till pappersinsamligen, handlat, färgat håret och nu ska T skala potatis medan jag och L kikar på filmen vi hyrde. L valde helt själv så det blev flygplan. Ikväll blir det gladiatorerna. En hehelt vanlig lördag kväll i soffan. Gud vad gott.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se