Alla inlägg under maj 2014

Av Erika Svensson - 8 maj 2014 11:22

Jaha. Idag fick man reda på att man har en ovanlig blodgrupp. Jag är bara glad att blodgruppen är positiv så det inte påverkar eventuella framtida graviditeter. Jag är tydligen blodgrupp B Rh positiv.

Förvärkarna blir bara jobbigare och jobbigare. Önskar det kunde dra igång på riktigt eller ge med sig så man kan få slappna av en stund. Har i alla fall hittat en tjejnamn som alla i familjen tycker om. Pojknamn har ju varit klart länge. Ska bli spännande och se om det är en tjej eller kille nu. Här hemma är jag, T och L inne på samma spår. Sen får vi se om vi har rätt eller fel ;)

ANNONS
Av Erika Svensson - 7 maj 2014 15:45

Ja här tar förvärkarna död på mig. Får frossa och extremt illamående med jämna mellanrum. Väntar på att denna bebis vill titta ut men det lär väl inte hända. Speciellt inte när man längtat så. 27 dagar kvar. 27 DAGAR KVAR!!!!

ANNONS
Av Erika Svensson - 6 maj 2014 08:10

Ja då sitter man här i skolan igen efter lite välbehövlig långledighet. Har en massa sammandragningar idag. Fick stanna på vägen upp för trapporna på skolan för det gjorde så ont men men.... kan ju lika gärna ha ont här som hemma. Har ju närmare till T och förlossningen härifrån än hemifrån.
Nej får bli en macka nu så man piggnar till.

Av Erika Svensson - 5 maj 2014 08:25

Har ett extremt tryck nedåt. Ligger i valet och kvalet om man skulle ringa till barnmorskan. Ska ju dit på torsdagmen så som jag är så vill jag veta om det är på g ännu. Vill ju veta eftersom jag ska planera skolan denna veckan.... är väl bara att bita ihop annars. Sätter det igång på skolan har jag i alla fall nära till förlossningen

Av Erika Svensson - 4 maj 2014 21:10

Nu börjar jag bli grymt irriterad på detta. Alla som ska kommentera hur stor magen blivit och hur underbart mysigt det ser ut........

Fuck no! Det är tungt och jävligt så vill du ta över får di hemskt gärna göra det. Och sen det där med stor. Ja det är 30 dagar kvar tills bf. Vad fan tror du ditt jävla pucko?????
En sak när familj och vänner säger det... men vilt frfrämmande människor elöer människor man inte ungås med. Vad i helvete liksom!
Nu är jag trött på det här. Nu får bebis titta ut.

Av Erika Svensson - 2 maj 2014 21:17

Eller ja snarare förlossning... haha idag fick vi köpt två amningsbhar till (super sköna som sportbhar typ, 2pack på lindex. Love it), blöjor tilö bebis i magen och en till body så nu ska ja packa färdigt bb väskan ikväll å sen e det bara att vänta. Förhoppningsvis inte allt för länge. Skulle bebis kika ut innan bf (3 juni) har vi bestämt att T ska vara pappaledig de dagar ja måste vara i skolan (typ 4 dagar) så det är inga problem. Kan väl ärligt erkänna att jag inte gråter om bebis vill kika ut typ på måndag eller så. Hahaha men vad har man val? Är bara att snällt vänta.

Imorgon blir det en sväng till Säffle för folkrace och släkt. Ska bli mysigt att komma iväg och träffa morbror och hans fru. Trots att det inte är längre mellan oss så ses man allt för sällan.
Men ikväll nöjer vi oss med mys ;)

Av Erika Svensson - 1 maj 2014 18:27

Älskar att hela familjen är långlediga. Försöker övertala gubben min att åka på folkrace i säffle på lördag. Är grymt sugen på att åka dit men han var mindre sugen på det med tanke på kalaskulan. Är ju bara 33 dagar till bf

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se