Alla inlägg under maj 2014

Av Erika Svensson - 15 maj 2014 15:17

Ska inte klaga men fy fan vad varmt det är!!! Det rinner av mig. Sedan hjälper det ju inte att jag precis blivit färdig med ek sats kakor, kör en tvättmaskin och en diskmaskin. Så här är 100 grader varmt. Har haft starkare förvärkar idag. Håll tummarna för att bebis stannar inne tills söndag. Haha så som ja tjatat om att bebis ska komma ut å så vänder det. Haha men imorgon är det begravning, på lördag fyller L och på söndag är det dop men ingen som fyller i alla fall. Hahaha
Nej nu ska jag passa på att vila innan T och L kommer hem.

ANNONS

seg

Av Erika Svensson - 14 maj 2014 09:09

Fy bubblan vad seg jag är i huvudet idag. Känner mig nästan bakis. Ännu en natt men ca 3 timmars sömn. Kramp i benen, förvärkar och kissnödig. Ja det är min natt det.

Idag vankas det plugg. Ska jobba med sista uppgiften idag. Ska bli skönt att "bara" ha tentorna kvar:)

L ska till dagis idag. Han är överlycklig. L har ju varit ledig nu sedan fredags så han tycker väl att det ska bli kul att träffa alla barnen igen. Ska försöka orka med det sista här hemma med. Är ett rum kvar att röja ur samt damma och dammsuga överallt. Tänkte att jag skulle röja ur det sista rummet först och främst. T kan ju damma och dammsuga om ja inte orkar.
Ska även iväg till svärföräldrarna en sväng. Svärfar fyller ju år idag så får ut och gratta honom.

Det slog mig förut att L blir ju 3 år på lördag. Usch vad tidrn gått fort. Min lille kille är inte liten längre.

ANNONS
Av Erika Svensson - 13 maj 2014 13:52

Orkar inte mer. Nu vägrade L att öppna munnen. Det var allt han hade behövt göra. Läkaren sa att han ska ta sig en titt och se hur förstorade halsmandlarna är och om de är så stora som han misstänker ska dom bort men eftersom L vägrade gapa kunde inga beslut tas. Helvete också! Ny tid å tyvärr till en annan läkare denna gången på NÄL den 26e.
Blir så frustrerad. L kan ju inte hjälpa att läkarna här i färgelanda förstora förtroendet. De har trots min ich Ts protester envisats om fler halsprover än nödvändig så nu är ju L rädd för att gapa för en läkare då han tror att de ska ta prov som tidigare. Nytt försök den 26e.

Av Erika Svensson - 13 maj 2014 07:20

Vet inte varför men har jävulusiskt ont i benen. Inte benen benen utan typ skelettet i benen. Ja ni fattar. Magen gör som den vill men kan ju säga att den låter värre än en motorcykel. Kan inte sova och när man väl somnat så vaknar man kissnödig och klar vaken.

Idag är den dag som vi väntat på länge. L ska till öron, näsa, hals för bedömning av halsmandlarna. Som vi väntat på detta. Nu kanske han kan få hjälp så han slipper matvägra för det gör ont att svälja, inte behöver vakna på nätterna för han hostar så och han kanske kan få slippa det där snarkandet. Han är kruttorr på bpde läpparna och i halsen på morgonen. Stackars liten så som han har det jobbigt. Hoppas bara allt går bra så jag och T slipper vakna av Ls gråt för att han har ont på nätterna. Håll tummarna för honom!

Av Erika Svensson - 12 maj 2014 15:53

Ja då var det dags. Den fruktade veckan där minsta lilla är planlagt för att allt ska hinnas med. Känner ångesten redan nu så ja passar på när man har tjugo minuter över att sova lite. Tack å hej! ;)

Av Erika Svensson - 10 maj 2014 21:51

Planat ut i soffan och slår på tvn. Vad ser man då? Porr?
Nej då! Det var ju bara Polens bidrag i Eurovision song contest. Hahaha skratta så jag fick kramp i magen. Jaja lite tuttar och Polsk rapp så här på lördags kvällen har väl ingen dött av?

Av Erika Svensson - 10 maj 2014 07:59

Äntligen slutat regna och solen skiner. Idag blir det en långpromenad som alla säger ska dra igång denna bebis. Tvivlar att något hjälper just nu. Haft ytterligare en natt där man varit uppe ca 1 miljon gånger. Ont eller kissnödig. Ååå vad mysigt det är att vara gravid. JA MELLAN VECKA 18-30 KANSKE!! Inte direkt underbart att ha en gigantisk mage i vägen, fötter som lätt svullnar, förvärkar som inte ger ett skit mer än smärta och sömnproblem och mycket mer.

När T vaknat ska ja fråga om vi ska åka och bada. Är grymt sugen på att göra det idag. Det och att baka. Förhoppningsvis orka göra båda men det tvivlar jag på. Haha. Vad ska ni göra?

Av Erika Svensson - 9 maj 2014 22:24

25 dagar kvar

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se