Alla inlägg under april 2014

Av Erika Svensson - 12 april 2014 09:07

En jag skiter i vad du tycker dag idag. Varför? Jo varför ödsla tid och energi på att bry sig om sådant när folkrace säsongen drar igång på allvar idag. Som jag älskar denna sport :)

ANNONS
Av Erika Svensson - 11 april 2014 20:31

Då var VFUn färdig och jag likså. Är grymt jävla trött. Väntar på att L ska somna så jag kan göra likadant. För imorgon bör det av till Kungshamn för folkrace :) äntligen drar säsongen igång på allvar :)

ANNONS
Av Erika Svensson - 10 april 2014 21:57

Dessa två dagar har varit på kopiöst påfrestande både fysiskt och psykiskt. Idag har jag varit i labb, suttit i telefon samt fått vara med och skriva min första journalanteckning. Självklart godkändes allt av ansvarandr sjuksköterska innan något gjordes/sas/skrevs. Nu ligger jag här utslagen i soffan och inser att imorgon är sista dagen vi har VFU på vårdcentral under utbildningen. Känns knas att man inte ska komma tillbaks. Kommer sakna det stället sjukt mycket. Nej får bli några timmars sömn innan vi kör igång igen.

Av Erika Svensson - 10 april 2014 06:12

Fy vad trött jag är. Har ju VFU nu onsdag-fredag. Vad en massa spännande saker igår. Fick bland annat byta kateter, lägga om en sårskada, hjälpa en liten 1, 5-åring att inhalera osv. Var verkligen en blandad kompott :) men gud så trött jag bleb. Somnade på soffan runt sju tiden igår och har inget minne om hur jag kom in till min säng. Jag brukar ju bli trött men det tar nog ut sin rätt att vara gravid i vecka 33 (32+1) när man har VFU. Haha nej ny dag nya patienter. Får se vad man får för spännande idag. Ska i alla fall försöka mig in till labb en sväng:)

Av Erika Svensson - 7 april 2014 19:19

Folk blir ju rädda av att se mig???? Vad fan är det här? Någon som vet?

Av Erika Svensson - 7 april 2014 10:32

Ja ni... Efter att somnat från magen vaknar jag upp och ser ut så här.

Har ingen aning vad det är. Försökt med allergimedicinen men det hjälper inte så nu inväntar jag samtal från vårdcentralen så får vi se vad de säger.

Av Erika Svensson - 7 april 2014 05:43

Inatt har det varit en ren skit natt.... bokstavligt talat. Är antingen magsjuk men 1177 tyckte mer det lät som matförgiftning. Oavsett blir det 48 timmar hemma för hela vår familj. Är dumt att riskera något. Men ringde förut till 1177 för att få råd. Blir uttorkad så fort och Vätskeersättningen man gör är så jävla vidrig i smaken så man spyr av bara det. Fick tipset att ha te i så får man en annan smak och tack gode gud för det. Det fungerar ju. Nu kör vi 1tsk / 5min. Lär ta hela veckan för att få i mig hela litern. Haha... dom sa med att om inte sammandragningarna slutat eller minskat vid kl 10 skulle ja ringa förlossningen. Heja detta :/

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se