Alla inlägg under februari 2014

Av Erika Svensson - 7 februari 2014 12:33

Ja idag har jag och L en riktigt mysig förmiddag. Vi vaknade vid halv nio och käkade varma mackor. Sedan slog vi på en film och låg och myste i soffan. Nu har vi käkat pannkakor och satsar på vindruvor till efterrätt. Sen när T kommer hem bär det iväg till Uddevalla. Ska handla plus att jag ska till tantandläkaren.
L har varit super duktig inatt. Han somnade utan välling och sov hela natten i sin säng. Han börjar bli stor :)

Av Erika Svensson - 5 februari 2014 21:45

Vi kommer alltid ha kvar våra underbara stunder vi haft, även om bara jag kommer att minnas dom.
Jag kommer alltid att älska dig, trotts att du inte minns vem jag är.
Du kommer alltid finnas i mitt liv, även om du inte vet om det.
Du kommer alltid vara den du är, även om du inte vet vem du är.
Du kommer alltid vara min!
Jag hatar sjukdomen som tar dig från mig! Då, nu och för alltid!
Jag hatar alzheimers. Då, nu och för alltid!
Jag älskar dig!!!! Då, nu och för alltid!

Av Erika Svensson - 4 februari 2014 21:36

Snacka om att verkligheten kommer ikapp. Kände imorse när jag vaknade hur jävla svårt det var att komma till liv men med hårt jobb kommer belöning. Min belöning??? Jag kan nu va HELT JÄKLA LEDIG i 5 dagar, ha praktik i tre dagar och sedan vara ledig i 5 dagar till. Heja mig för fan! Och vad ska jag göra med min lediga tid? Jo något så enkelt som leva..... Jag ska komma igång och träna upp kondition och styrka i bäcken (säger alltid att jag aldrig har tid att komma igång), baka, tvätta, städa åååå där var den lediga tiden slut. Men ja kommer njuta i fulla muggar det är en sak som är säker. Bara känslan av att allt skolarbete i denna kursen (bortsett från tentan) är klart. Fy fasiken vad härligt. :) :) :)

Av Erika Svensson - 2 februari 2014 22:07

Jo det blev till slut efter lite ändrade planer 13 lunchlådor och två middagar som nu står i frysen. Så jäkla gott det känns då allt endast gick på lite mindre än 250:-!!!!! Heja mig!

Av Erika Svensson - 1 februari 2014 20:51

Ja de blev både tomatsås, riven ost och kassler över efter vi gjort pizzan så det blev att plocka upp blandfärs ur frysen så imorgon blir det till att göra köttfärssås av tomatsåsen och kassler och bacon gryta av kasslern och osten. Då beräknas vi ha matlådor i ca 3 veckor sen. Haha gött å allt för endast 200:- sammanlagt. Ja en del kallar mig snål men ja säger ekonomisk. Vad annars är man med 2500:- i matbudget / månad inklusive blöjor och välling. Heja mig! !

Av Erika Svensson - 1 februari 2014 18:10

Ja idag har vi varit aktiva här hemma. T har fått bort den mesta tvätten och börjat rensa bland våra miljontals med saker, L har börjat städa sitt rum och hjälpt T med tvätten. Duktigare unge får man leta efter. Jag har lagat mat hela dagen typ. Gjort köttgryta på 3 kilo kött så nu jävlar finns det matlådor utan dess like. Sedan är tomatsåsen gjord och degen till kvällens pizzabotten är gjord, sedan har jag röja av så gott som hela köket.Går ju inte så fort för mig nu när jag har så ont men stilla kan man inte vara. Ska snart sätta fart med kvällens godheter vilket innebär fruktsallad med glass och hemmagjord saft :)

Skapa flashcards